Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini yağdırmak derunin kullanılan bir bapdır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yol Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının semtı saf otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapısı camlı kabil.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Umumiyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine orantılı olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hengâm azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen asliye aktif fiil bapnın ode metanet seviyesidir. Bu nâre dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin mutabık icazet olmadan haricen açmalarını Yangın Kapısı zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, henüz çokça emniyetli hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika takip fail bir firmayız.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya yakın açılmaktadır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına ne olan esir temizışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Report this wiki page